27 decembrie 2013

Apel caritabil pentru Ariadna


Vaccinul i-ar fi furat copilăria condamnând-o la suferinţă. Este povestea unei fetiţe de aproape doi ani, din capitală, care, de la vârsta de două luni, când i-a fost administrat vaccinul împotriva poliomelitei şi hepatitei, a rămas paralizată. De atunci investigaţiile medicale şi medicamentele au devenit indispensabile pentru ea. Sătui de presupunerile medicilor, care după fiecare consultaţie stabileau un diagnostic diferit, părinţii au apelat la specialiştii de peste hotare. Sunt aşteptaţi la o clinică universitară din Germania. Costul procedurii, însă, se ridică la aproape 25 de mii de euro.


Ariadna a fost un copil dorit şi aşteptat cu mare drag de părinţii ei. S-a născut sănătoasă, se dezvolta perfect, dar, din ziua în care i-a fost administrat vaccinul, viaţa ei şi a părinţilor a luat o altă întorsătură.

La vârsta de 9 luni, medicii au scris în certificatele micuţei Ariadna că este invalid de gradul doi. Vizitele la doctori au devenit din ce în ce mai dese, dar rezultatele pozitive întârzie să apară, din contra, starea fetiţei se înrăutăţeşte.

Contactaţi de Jurnal TV, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au declarat că a fost constituit un consiliu medical special care să investigheze copilul repetat şi să confirme diagnosticul şi tratamentul ulterior. Între timp ei au oferit 5 mii de euro din suma necesară de 25 de mii pentru trimiterea micuţei la tratament peste hotare. Părinţii Ariadnei nu mai au încredere şi răbdare să aştepte alte presupuneri. Ei spun că din zecii de specialişti pe care i-au consultat în ţara noastră, puţini au fost cei care au avut curajul să recunoască faptul că odrasla lor a fost paralizată în urma vaccinării.

Părinţii Ariadnei sunt convinşi că fetiţa lor are şansă să se recupereze. Ei se roagă, speră şi aşteaptă ziua în care micuţa lor va fi la fel ca toţi ceilalţi copii de vârsta ei.

Salvarea Ariadnei poate fi peste hotare, într-o clinică universitară din Heidelberg, Germania. Părinţii, din păcate, nu pot aduna de sine stătător suma necesară. Toţi cei care vor s-o ajute pe micuţa Ariadna sunt rugaţi să facă donaţii pe conturile bancare afişate pe ecran sau să sune la numărul de telefon 079959585.

http://www.jurnaltv.md/#ariadna-are-nevoie-de-ajutor-8005394

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu