31 octombrie 2013

Întrunirea profesorilor de Religie din Făleşti


Joi, 31 octombrie 2013, în incinta liceului "M.Eminescu" din oraşul Făleşti a avut loc  seminarul raional al profesorilor de Religie din raionul Făleşti. Întrunirea a fost condusă de Preasfinţitul Marchel, alături d-l Gheorghe Zbîrciog, specialist din cadrul direcţiei de învăţământ, părintele blagocin Oleg Fistican şi preotul metodist Alexandru Stratan. Seminarul a avut un caracter informativ. Principale etape au fost:


  1. Prezentarea noului ghid pentru profesori: „Strategii didactice interactive”. Autoarea cărţii este Liliana Creţu. Manualele au fost cadonate fiecărui profesor de Preasfinţitul Marchel.
  2. Consultatea profesorilor cu privire la periodicitatea întrunirilor cu caracter teoretic şi practic, similar cu celelalte dscipline.
  3. Informarea despre lotul de manuale de Religie, care vor completa pe cel din şcoli, va fi livrat gratuit, mulţumită unei sponsorizări private.
  4. Răspunsurile la întrebările profesorilor au fost oferite de Preasfinţitul Marchel.
  5. Etapa finală a seminarului a fost solicitarea profesorilor ca următorul seminar teoretic să conţină subiecte actuale, care în societatea noastră sunt privite diferit sau nu există suficiente materiale informative.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu